Η απάτη με την φωτογραφία από την Κίνα που την βάφτισαν σφαγή στη Σύρια από ισλαμιστές.

199242

Λοιπόν έχουμε και λέμε το να έχεις μπλοκ δεν είναι μόδα. Είναι εύθηνη στο τι αναπαραγάγεις γιατί στα περισσότερα δεν υπάρχει ούτε ίχνος προσωπικής κρίσης για τα γεγονότα.

Που θέλω να καταλήξω φυσικά. Ότι το 80% των μπλοκ υπάρχουν απλά για να απαγάγουν ότι τους πετά το σύστημα από την πίσω πόρτα.
Τι εννοώ !  Ενα άρθρο που ξεκίνησε από έκτες και προπαγανδίζει ότι στη Σύρια οι Ισλαμιστές σφάζουν γυναίκες μαζεύοντας το αίμα τους σε δοχεία. Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ στη Σύρια αλλά κάπου στην Κίνα και πιθανόν να είναι (με κάθε επιφύλαξη ) ένα είδος ψεύτικης τέχνης.

Αυτή η τακτική των ψεύτικων γεγονότων είναι η ίδια που χρησιμοποίει και η @μερικη εδώ και πολλά χρόνια για να πλάθει συνειδήσεις χωρίς αντίσταση . Σκεφτείτε απλά με τους διδύμους πύργους που το σκηνοθέτησαν οι ίδιοι φυσικά , τι κατάφεραν να επιβάλουν από νομός και πολέμους που γινόταν πάντα για το καλό μας , φυσικά!

Έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορούν να βγάλουν μια ψεύτικη φωτογραφία  η να σκηνοθετήσουν ένα γεγονός  με 5 πράκτορες ; Τόσες χιλιάδες ζωές  έχουν αφαιρέσει από τους πολέμους  για να γίνει το δικό τους . Λέτε να τους νοιάζει ;

Ο τρίτος παγκόσμιο όπως αναφέρει  o Albert Pike πρέπει να υποδαυλιστεί, εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών, και ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο πολιτικός σιωνισμός να αλληλοκαταστραφούν (βλέπετε συνεχεία εδώ) http://xamilovarometriko.blogspot.gr/2011/02/1871-albert-pike-3.html

Γιατί το κάνουν στην Ελλάδα κάποιοι; 1ον γιατί παίζουν το παιχνίδι των μεγάλων δημιουργώντας μίσος για τα τελικά σχεδία της ελίτ και γιατί φυσικά ο φόβος φέρνει ψήφους , η ψήφος φέρνει κομματική υποταγή και η κομματική υποταγή φέρνει τον έλεγχο στη μάζα. Ενα ωραιο πακετο που συμφερει .
Ποιοι έχουν εμμονή με αυτά ; Φυσικά πολλά κολλημένα ακροδεξιά μυαλά .

Εδώ βλέπουμε ένα μικρό παράδειγμα από το συγκεκριμένο γκρουπ που είναι το επίσημο φερέφωνο της χρυσής αυγής.

προπαγανδα

Στη φωτογραφία  βλέπουμε να δημοσιεύουν το επίσημο άρθρο που προέχετε από ένα τουρκικό σαιτ που ο τίτλος μεταφραστικέ , ειπώθηκε στα ελληνικά  έτσι.

Τις γδύνουν τις βιάζουν και μετά τις σφάζουν σαν πρόβατα

Συνεχίζοντας την παπαρολογια έτσι.

Λυπόμαστε και ζητάμε και συγγνώμη  για την βαρβαρότητα της εικόνας  , την βρήκαμε σε ένα τουρκικό site εδώ  που και εκεί είναι αναδημοσίευση από κάπου αλλού στην προσπάθεια τους να βρουν ποιοι είναι αυτοί οι βάρβαροι . 12 γυναίκες  απήχθησαν  από μια γειτονιά του Χαλεπίου Maksut αφού πρώτα τις έγδυσαν ,τις  βίασαν και μετά τις σκότωσαν  με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, κόβοντας τους τον λαιμό και μαζεύοντας το αίμα τους σε ένα μεγάλο δοχείο .( ολόκληρο το άρθρο βλέπετε εδώ ) http://fornews.gr/index.php/2012-05-07-18-46-32/19694-2013-07-10-19-45-49

Αλλά για κακή τους  τύχη αυτή τη φορά δεν τους πέρασε η φωτογραφία αφού φυσικά ουδεμία σχέση έχει με Σύρια το περιστατικό.   (βλέπετε τις γνήσιες φωτογραφίες εδώ ) http://my.opera.com/BacHoDiDai/albums/slideshow/?album=785501&picture=10633015

Απολαύατε ποσό μεθοδευμένα δημιουργούν φόβο και  μίσος αυτοι που θέλουν το καλό μας πάντα.

Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αν τρωτέ έτσι εύκολα ότι σας πετανε , φανταστείτε τι έχετε φάει στη μάπα τόσο καιρό  και τι σκοπεύουν να σας πετάξουν από εδώ και περά για να φέρουν το σχέδιο τους στη τελική φάση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s